Søg
0

Om os

Grønvold & Schou

Grønvold & Schou

Grønvold & Schou blev stiftet i 1873 og er én af de ældste virksomheder i Slagelse.

Grønvold & Schou blev grundlagt, da købmand Carl Grønvold og tømmerhandler H.J. Schou slog deres forretninger sammen og stiftede Grønvold & Schous Trælasthandel. Virksomheden omfattede dengang også et stort savværk og et forgylderi.

I 1877 blev I.Ø. Andresen fra Lollands Sukkerfabrik optaget som kompagnon og under hans ledelse voksede virksomheden.

Virksomheden lå på Jernbanegade, dér hvor Vestsjællandscentret ligger i dag. I 1967 flyttede Grønvold & Schou til den nuværende placering på Sorøvej.

I 1903 blev I. Ø. Andresens Legat for Nakskov og Slagelse stiftet og I. Ø. Andresens Legat har siden da altid været medejer af og hovedaktionær i Grønvold & Schou A/S.

I 1976 blev Gørlev Trælast tilkøbt og virksomheden driver i dag fortsat forretning i både Slagelse og Gørlev.

I perioden fra januar 2005 til december 2011 var Forenede Tømmerhandlere A/S medejere af Grønvold & Schou A/S med en ejerandel på 49 %. Den 1. januar 2012 købte indehaverne af CF Petersen & Søn A/S i Køge, Michael Buhl og Jes Gravesen, aktieposten på 49 %,

Grønvold & Schou er en moderne virksomhed og vi arbejder hele tiden på, at udvikle og forbedre vore services, produktsortiment og forretningsgange til vore kunders forventninger. I Slagelse råder vi over i alt 19.000 kvm. bygninger, hvoraf 12.000 kvm. er salgsarealer, og Gørlev Trælast råder vi over i alt 3.500 kvm. bygninger og salgsarealer.

Hos XL-BYG Grønvold & Schou kan du altid finde inspiration til dine projekter, både store og små. Lige fra indretning af børneværelset til udskiftning af taget eller anlægning af ny have!

Vore medarbejdere er klar til at hjælpe dig med at løse dine opgaver bedst muligt.

Gå til forside