Søg
0

Gør-det-selv med XL-BYG

Banner

Grønvold & Schou 

Den daglige kontakt til fagfolk er én af grundpillerne i XL-BYG Grønvold & Schou og den ekspertise, det giver at ar­bej­de tæt sammen med de professionelle håndværkere, smitter af, når medarbejderne i XL-BYG Grønvold & Schou skal rådgive gør-det-selv kunderne. XL-BYG Grønvold & Schou er kendetegnet ved en høj faglig tradition, og vi deler hellere end gerne ud af vores viden.

Den bedst mulige rådgivning

Erfaringsmæs­sigt er der stor forskel på hvilken rådgivning de enkelte kunder har brug for. Nogle er meget selv­hjulp­ne, mens andre starter helt fra bunden. i XL-BYG Grønvold & Schou sørger vi for, at kunderne får den bedst mulige rådgivning til lige præcis deres projekt.

Gør-det-selv vejledninger

Samtidig har XL-BYG fremstillet en lang række "gør-det-selv" vejledninger, som kort og præcist be­skriver, hvordan du skal bære sig ad. Indtil videre er der 39 foldere, der omhandler emner som op­sætning af fliser, tapetsering, lægning af trægulve, varmeflytning, efterisolering, indendørs male­arbejde og meget mere. Dermed gør XL-BYG det lettere for gør-det-selv folket at vælge de helt rig­tige løsninger til attraktive priser.

Gå til gør-det-selv vejledninger - klik her