Søg
0

Byggecenter

Service i centrum

Service i centrum

Hos XL-BYG Grønvold & Schou mødes du med inspiration og faglig rådgivning til dine byggeprojekter.

Vore medarbejdere tilbyder dig et partnerskab i byggeprocessens mange faser, hvad enten du bygger selv, bygger sammen med professionelle eller lader fagfolk om det hele.

Uanset om dit behov er bedste kvalitet eller billigste pris, hjælper vi dig med at løse dine opgaver bedst muligt.

Services

Services

Se hvad vi kan gøre for din boligmodernisering - klik her.

Du tilbydes også en række services, der gør byggeriet nemmere, hurtigere og mere overskueligt. Vi tilbyder følgende services:

  • Trailerudlån
  • Kontoordning
  • Byggesag- og logistikstyring
  • Vareleveringer til din adresse
  • Materialeberegning til projektet
  • Vejledning i byggeriets udførelse
Byggecenter

Byggecenter

Her finder du alt til din bolig og dit byggeprojekt indenfor et bredt udvalg af belysning, hånd- og elværktøj, VVS, haveværktøj og grillredskaber, maling og tapeter. 

Rådgivningscenter

Rådgivningscenter

Du får idéer og tips til både klassiske og moderne løsninger i vores inspirerende byggeudstilling. Her præsenteres du for en bred vifte af muligheder indenfor byggeri og boligrenovering med fliser, køkken/bad, tagbelægning, vinduer/døre og facadebeklædninger. Vores medarbejdere hjælper gerne med at beregne materialeforbruget og har du brug for håndværkerhjælp til byggeriet, samarbejder vi med lokalområdets dygtigste fagfolk inden for murer-, tømrer- og entreprenørfagene.

Vi kommer gerne ud og måler op - også til vinduer og døre. Og har du købt hus i en boligforening, kan vi hjælpe dig med materialevalg til dit nye hus. 

Drive-In

Drive-In

Brug bilen som indkøbsvogn og afhent dine varer i vores trælast Drive-In. Her er det nemt, hurtigt og overskueligt at finde byggematerialerne. Vareinddelingen gør det nemt at finde både trælast, mursten, gips, isolering, afvandingssystemer, belægningssten, cement og mørtelprodukter. 

Gå til forside