Søg
0

Planlægning af nyt køkken - overvejelser

Planlægning af nyt køkken - overvejelser

Design dit eget køkken, bad eller bryggers

Kom ind i XL-BYG G&S BoligForum og få en snak med vore køkkenkonsulenter inden du tager hul på dit projekt. Få gode råd til hvordan du griber projektet an og prioriterer de vigtige valg af funktion, design, samt planlægning af det praktiske i byggeprojektet.  

Design dit eget køkken, bad eller bryggers 

Vore køkkenkonsulenter tilbyder opmåling og tegning, og leverer dit køkken samlet eller usamlet, alt efter hvad der passer bedst til dine behov og ønsker. Dette gælder også, hvis projektet omhandler etablering eller modernisering af garderobe eller baderum.    

Til dit køkken får du hele 23 forskellige lågedesigns at vælge imellem. Vi har helt sikkert også et design og en stil, der passer til dig, dit hjem og din smag. Samtlige 23 lågedesigns kan leveres i 8 standardfarver.

Til et komplet køkken hører også hårde hvidevarer, og i det brede program fra vore anerkendte samarbejdspartnere GRAM og Gorenje finder du ovne, kogesektioner, køle- og fryseskabe, der matcher dine krav til et funktionelt køkken.

Besøg vores udstilling G&S BoligForum hos XL-BYG Grønvold & Schou A/S på Sorøvej 19 i Slagelse, og få en snak med én af vore konsulenter om dit nye køkken, bademiljø eller garderobe.  


I samarbejde med