Søg
0

Inspirationsguide Hytter

Inspirationsguide Hytter

Hent inspiration til indretning af dine udendørsområder. Se vores store udvalg af smarte og funktionelle hytter, pavilloner, redskabsrum og carporte 

BYG-SELV PRODUKTER TIL MANGE FORMÅL

Der findes et stort udvalg af XL-BYG-SELV løsninger til både den lille og den store have. Her er alt, hvad hjertet kan begære af hytter, pavilloner, redskabsrum, carporte og legeredskaber. Her er løsninger til haven, kolonihaven og indkørslen, der giver dig mulighed for at skabe liv og ånderum i dit udendørsmiljø.
 
Hos XL-BYG Grønvold & Schou A/S fås de alle i en god kvalitet til fordelagtige priser.
 
XL-BYG-SELV løsningerne er produceret af FSC-certificeret træ, som stammer fra de skandinaviske lande. De er altså konstrueret til det danske klima, og vil derfor være velegnet til dit udendørsprojekt. 
 
Alle XL-BYG-SELV løsninger er lette at opsætte, og leveres med grundige samlevejledninger, så selv den mindre erfarne gør-det-selv`er kan være med. Vær opmærksom på at alle hytter, annekser og carporte større end 9,9 m2 kræver byggetilladelse fra kommunen.
 
I denne inspirationsguide viser vi hele vores brede sortiment af XL-BYG-SELV såsom hytter, redskabsrum, pavilloner og carporte, som tilbydes i XL-BYG Grønvold & Schou A/S.
 
Her finder du også inspiration, trin-for-trin vejledning, information samt tips og gode råd til opsætning af din XL-BYG-SELV løsning.