Søg
0

Velkommen i G&S BoligForum

Velkommen i G&S BoligForum

I XL-BYG G&S BoligForum har vi samlet de seneste tendenser i vort 600 m2 store inspirationscenter. Lige fra fliser, klinker, køkken, bad og garderober til tagbelægninger, gulve, lofter, akustikløsninger, vinduer, døre, og facadebeklædninger.


Find inspiration og Få gratis vejledning

Find inspiration og Få gratis vejledning

Her kan du se materialerne på store flader og i deres rette sammenhænge. Du får inspiration, tips, idéer og vejledning til æstetiske og funktionelle byggeløsninger.

Vores erfaring om byggeri og boligmodernisering har vi fra vores daglige samarbejde og samhandel med Sjællands dygtigste håndværkere. Og vi deler gerne af vores viden.

Gør det ordentligt

Gør det ordentligt

Uanset om dit behov er bedste kvalitet eller billigste pris hjælper vi dig med at løse dine opgaver bedst muligt. Vi tilbyder dig et partnerskab i byggeprocessens mange faser – hvad enten du bygger selv, bygger sammen med professionelle, eller lader fagfolk om det hele.  


Servicepakke

Servicepakke

Oven i købet får du tilbudt en række services, der gør byggeprocessen nemmere for dig: trailerlån, vareudbringning, værktøjsleje, kontoordning, håndværkerhenvisning, samt nyhedsbreve med nyttige tips og idéer. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen i G&S BoligForum

Ernst Gjermandsen, Tina Petersson, Lise Finlay Olsen og Søren Baaring Jensen